Az eredetiség garanciája

Kizárólag eredeti termékek

A összes általunk kínált terméket kizárólag tanúsított szállítóktól szerezzük be. Ezzel minden lehetőségét kizárjuk annak, hogy rosszabb minőségű, vagy kétes eredetű árut tároljunk be. A kínálatunkban szereplő parfümök tehát a klasszikus üzleteket is ellátó beszállítóktól származnak..

A hagyományos illatszerboltoktól eltérően mi minimális árréssel dolgozunk és ráadásul nem kell drága bérleti díjakat fizetnünk a bevásárlóközpontokban. Ezen felül több termékkel is dolgozunk, és a nagyobb volumenű beszerzésnek köszönhetően figyelemreméltó vételárakat tudunk elérni.

Ezen felül már 9 éve felügyelet alatt állunk. Kilenc éve árusítjuk a parfümöket Önöknek, vevőinknek, és ha az árunk valamilyen módon nem lenne rendben, az már régen tudott volna.


Tanúsítvánnyal rendelkező kereskedés vagyunk

Ügyfelek által igazolt Arany Pecsét

Az általunk kiküldött megrendelésekért kiérdemeltünk a Heurékán több mint 12 000 értékelést és 4.300 elismerést átlagosan 96 % feletti értékeléssel, ami igazolja igyekezetünket a vevők maximális elégedettségének elérésére, és igazi csúcsszereplővé tesz bennünket a szépségápolás és a kozmetika területén. A Parfémy SP e-shop a nyújtott szolgáltatások minőségére vonatkozó, Önök pozitív megítélésének köszönhetően lett arany pecséttel jutalmazva, amit nagyon nagyra értékelünk.

 


*Ügyfeleink legfrissebb aktuális értékeléseinek listáját itt tekintheti meg.

Vásárlásra vonatkozó garancia

Az elégedettséget a Heuréka Kosáron keresztül történő vásárlással pénz visszafizetési lehetőség garantálja, amennyiben a vásárlás nem úgy alakul, ahogy kellene. Ugyanilyen garanciát biztosítunk közvetlenül a saját oldalainkon történő vásárlás során is, ha az nem mindenben a vásárló elképzelése szerint megy végbe, a szokásosnál hosszabb idejű, 30 napos határidőt nyújtunk a megvásárolt áru visszaadására.

 

 

SzEK szövetség

Büszke tagja vagyunk a SzEK - Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért egyesületnek, és az oldalainkon történő vásárlási folyamat minőségének javítása érdekében rendszeresen részt veszünk a képzéseken és rendezvényeken.

 

 

Szállítási határidők meghatározásának kódexe

A szállítási határidők tekintetében elkötelezettek vagyunk az egyértelmű és valós tájékoztatás mellett, és így kizárjuk a pontatlan, illetve megtévesztő információkat az árukészlet állapotáról. A SzEK egyesület képviselői szerkesztettek egy kódexet, amely az internetes kereskedők és vásárlók tapasztalataiból indul ki, és aminek a célja egyértelmű szabályok meghatározása a kínált áru raktárkészletének állapotáról szóló tájékoztatásra.

 


 

Törődünk az Ön magánéletével

Ez az online áruház sütiket tárol a megfelelő működés elősegítése érdekében. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul ezek használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások