Ezt a terméket jelenleg a 10 vásárló nézi
Escentric Molecules Molecule 01 EDT 101 ml Unisex TESTER

Escentric Molecules Molecule 01 EDT 101 ml Unisex TESTER

Ha kíváncsi vagy nyitott a kísérletekre, akkor az Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette nem kerülheti el. Illatos összetétele megbízhatóan tetszeni fog a fás illatok minden kedvelőjének, akik szeretnek többet látni, mint mások, és teljesen egyedi dolgokat próbálnak ki. Az Escentric Molecules parfümök egyedisége elsősorban azon a tényen alapul, hogy mindig párban készülnek, ahol az egyik illat különféle összetevők szintézise (mivel a legtöbb ember megérti az illatszer fogalmát), a másik pedig egy egyetlen hang (aromás molekula) tisztelgése, amely meghatározza ennek jellegét. szintézis. Az Escentric Molecules Molecule 01 esetében ez egy "Iso E Super" összetevő, finom, fás illattal és egyedi tulajdonságokkal, amelyek a parfüm mélységét és bársonyos benyomását keltik. Az Iso E Super® egy aromás vegyszer védjegye. Az Escentric Molecules A Molecule 01 csak ebből az egyetlen összetevőből áll. A Molecule 01 viselője kellemes puha, bársonyos fás hangot fog érezni, és ennek az egyedülálló WC-illatnak a vonzó ragyogás a benyomását kelti, szokatlanul erős hatással van bárkinek a környezetében. Maga Geza Schoen parfümtervező elmondta, hogy az Escentric Molecules Molecule 01 hatása szinte feromon.
Kód203641
A 2 vásárlói ezen a héten vásároltak
21 780 Ft
A kosárba
Rektáron
Szállítócéggel:hétfő 10.10.
A terméket nem értékeltékÉrtékelés küldése

Escentric Molecules Molecule 01 EDT 101 ml Unisex TESTER

Az Escentric Molecules Molecule 02 kellemes, édes, meleg illata az ambroxánnak a legtisztább formájában. Az illat egyetlen összetevője az ambroxán. Parfüm alap Iso E Super
TeszterTrue
Typ flakónuTESTER
CélcsoportUnisex
Méret101 ml
GyártóEscentric Molecules
Beszélgetés a termékről
Kérdése akadt? Egy konkrét részlet érdekli Önt? Kérdezzen minket.
Kérdés feltevése
Új kérdésAz Ön neveAz Ön e-mail címe(Az e-mail cím nem lesz feltüntetve)FeliratA bejegyzés szövegeKérdés
Az Ön neveAz Ön e-mail címe(Az e-mail cím nem lesz feltüntetve)A bejegyzés szövegeReakció hozzáadása
LeírásBeszélgetés

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Nem engedélyezem a sütiketÖsszes engedélyezése