Ezt a terméket a 6 ügyfelei látják
Kenzo Flower by Kenzo EDT 50 ml Nőknek TESTER

Kenzo Flower by Kenzo EDT 50 ml Nőknek TESTER

A fény, az energia és az ikonikus mákvirág a Flower By Kenzo Eau de Lumiére illat szimbóluma, amelyet a Kenzo House először 2017 márciusában mutatott be a világnak. A virágos illatgyűjteményére épít, amely összetételében különbözik a többitől, és igazán egyedi. Az egyedülálló virágos illatot Alberto Morillas és Amandine Clerc-Marie alkotta meg. A Kenzo Flower By Kenzo Eau de Lumiére WC-illatának szükséges motívuma egy bolgár rózsa. A bolgár rózsa jellegzetes illatának köszönhetően felfedi Kenzo virágillatainak varázsát. Ez a virágos illat gazdag, érzéki és nőies felhangot ad a toalettvíznek. A bolgár rózsa illata keveredik a jázmin és a friss bergamott tónusaival. A Kenzo Flower By Kenzo Eau de Lumiére illata nem lenne teljes a fehér pézsma tónusai nélkül, amely lágyságot ad a toalettvíznek. Szeressen bele a japán Kenzo márka virágos illatába.
Kód200534
9 560 Ft
A kosárba
Rektáron
Csomagküldő vállalattal:hétfő 15.8.
A terméket még nem értékeltékÚj értékelés

Kenzo Flower by Kenzo EDT 50 ml Nőknek TESTER

Mivel a piros pipacsnak nincs szaga, Kenzo létrehozott egyet hozzá. Nagyon egyedi, erős, egyszerű és érzéki virágok. Flower By Kenzo - virág a városban. Az egyszerűségében mindig gyönyörű, törékeny és erős, kiszámíthatatlan. Születni, nőni, virágozni, ragyogni ... Vagyis
TeszterTrue
Typ flakónuTESTER
CélcsoportNőknek
Méret50 ml
GyártóKenzo
Termékkel kapcsolatos fórum
Van kérdése? Konkrét részlet érdekli? Kérdezzen meg minket.
Kérdésfeltevés
Új lekérdezésA nevedAz Ön e-mailje(Az e-mail cím nem kerül közzétételre)főcímSzöveg közzétételeMegkérdezni
A nevedAz Ön e-mailje(Az e-mail cím nem kerül közzétételre)Szöveg közzétételeReakció hozzáadása
Leírásmegbeszélés

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Ne engedélyezze a cookie-katEngedjen meg mindent