Gillette Fusion5 tartalék pengék férfiaknak 12 db

Gillette Fusion5 tartalék pengék férfiaknak 12 db

Hosszan tartó borotválkozás a Gillette Fusion5 cserepengékkel. A Gillette Fusion5 fejeket úgy tervezték, hogy kényelmet és pontosságot biztosítsanak. Öt éles, súrlódáscsökkentő pengével rendelkeznek, amelyeket alig érezni, és egy precíziós trimmerrel rendelkeznek, amely megkönnyíti a nehezen elérhető helyek, például az orr alatt és a pajesz borotválkozását. A puha mikrolamellák gyengéden nyújtják és kisimítják a bőrt, hogy felkészítsék a szőrszálakat az alapos borotválkozásra. Az egyszerű, de hatékony pengestabilizálás optimális pengetávolságot biztosít a kényelem érdekében, miközben lehetővé teszi, hogy a pengék az arc körvonalához igazodjanak. A nagyobb* hidratáló csík sima siklást biztosít borotválkozás közben. Aggódik, hogy a Gillette fogantyúja nem illeszkedik? Minden Fusion5 penge illeszkedik az összes Gillette 5 pengés borotvanyélhez. A tartósságra tervezett fejek akár 18 borotválkozásig is kitartanak, így személyre szabhatja borotválkozását, és a legtöbbet hozza ki minden pengéből. Tökéletesen párosítható a Gillette borotvagéllel, hogy extra védelmet nyújtson a borotválkozási irritáció ellen. (*Mach3 ellen)
Kód0224708
A 5 vásárlói ezen a héten vásároltak
12 200 Ft
A kosárba
Raktáron
Szállítócéggel:kedd 18.6.
Átlagos értékelés100 %
Értékelve 3×
Értékelés küldéseÉrtékelések megjelenítése (3)

Gillette Fusion5 tartalék pengék férfiaknak 12 db

Získejte dlouhotrvající oholení s náhradními břity Gillette Fusion5. Hlavice Gillette Fusion5 jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí a přesnost. Mají pět ostrých břitů snižující tření, které téměř necítíte, a přesný zastřihovač, který usnadňuje holení těžko dostupných míst, jako jsou místa pod nosem a kotlety. Měkké mikrolamely jemně natahují a vyhlazují vaši pokožku, aby připravily chloupky na hladké oholení. Jednoduchá, ale účinná stabilizace čepele udržuje optimální rozteč čepelí pro pohodlí a zároveň umožňuje čepelím přizpůsobit se konturám vašeho obličeje. Větší* zvlhčující proužek zajišťuje hladký skluz při holení. Máte obavy, že vám rukojeť Gillette nepadne? Všechny břity Fusion5 pasují na všechny rukojeti holicích strojků Gillette s 5 břity. Navrženo pro dlouhou životnost, každá hlavice vydrží až 18 oholení, což vám dává možnost přizpůsobit si holení a získat z každého břitu maximum. Dokonale se spáruje s gelem na holení od Gillette pro dodatečnou ochranu před podrážděním při holení. (*Vs Mach3)

Vlastnosti:

  • 100 % hladké oholení bez podráždění pleti
  • 5 břitů s povrchovou úpravou snižující tření
  • zarovnávací břit na zadní straně oholí i obtížně přístupná místa
  • měkké mikrolamely jemně napnou a vyhladí pokožku
  • zvlhčující proužek vybledne, když už holení není optimální
  • až 18 oholení jednou holicí hlavicí

 

 

Célcsoportférfiaknak
Méret12 db
GyártóGillette
Beszélgetés a termékről
Kérdése akadt? Egy konkrét részlet érdekli Önt? Kérdezzen minket.
Kérdés feltevése
Új kérdésAz Ön neveAz Ön e-mail címe(Az e-mail cím nem lesz feltüntetve)FeliratA bejegyzés szövegeKérdés
Az Ön neveAz Ön e-mail címe(Az e-mail cím nem lesz feltüntetve)A bejegyzés szövegeReakció hozzáadása
06.06.2024
Az értékelés a heureka.cz webhelyről származik, és nem ellenőrizték.Vše O.K.
30.05.2024
Az értékelés a heureka.cz webhelyről származik, és nem ellenőrizték.Jde o standardni produkt, ktery je mozno zakoupit kdekoliv. Zde ale byl za nejlepsi cenu.
07.05.2024
Az értékelés a heureka.cz webhelyről származik, és nem ellenőrizték.
Fungují
LeírásBeszélgetésÉrtékelések
Törődünk az Ön magánéletével

Ez az online áruház sütiket tárol a megfelelő működés elősegítése érdekében. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul ezek használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások