Rólunk

A ZIVADA online áruházat az SP Venture a.s. üzemelteti, amely az e-üzlet mellett hajkozmetikai akadémiát, oktatóközpontot, hagyományos üzletet és nagykereskedelmi forgalmazást is működtet.


Üzemeltető

SP Venture, a.s.
Lucemburská 1496/8
130 00 Praha 3
IČ: 24677108
DIČ: CZ24677108

Az SP Venture már 2010 óta működő cég. Így tudunk a parfümpiacon mozogni és folyamatosan fejlesztjük know-how-nkat, amelyet több világszínvonalú márka kizárólagos forgalmazójaként a cseh és szlovák piacon is felhasználunk. Kizárólagosan képviseljük a Travalo újratölthető flakonjait, valamint a francia prémium parfümöket, az azonos nevű, a 88 karátjával a világon a maga nemében a legnagyobb fekete gyémántról elnevezett márkát, a Korloffot, a Reuzel, a My.Organics, a Graham Hill, a Glynt és az Inebrya professzionális hajkozmetikum márkákat.


Hagyományos üzlet - átvételi hely

A hagyományos üzlet Prága központjában, az A metróvonal Jiřího z Poděbrad megállójában van, itt átveheti megrendelését, de üzletként és az újdonságok bemutatótermeként is szolgál. Parfümök, dekoratív kozmetikumok és hajápolási termékek széles skálája található meg itt. Jól képzett munkatársaink szívesen segítenek Önnek a termékek helyes használatával, vagy az ismerőseik számára megfelelő ajándék kiválasztásával kapcsolatban. Jöjjön el és győződjön meg róla hétköznapokon 9-12 és 13-18 óra között. Szeretettel várjuk!

ZIVADA
Lucemburská 8, Praha
telefon: +36 13237584
email: info@zivada.hu

 

 


Akadémia és oktató központ

Professzionális képzések, termékek és újdonságok bemutatói, workshopok, know-how. Jártasak vagyunk a hajkozmetikában és tudásunkat szívesen adjuk tovább az Akadémiánk által rendezett különféle események keretében.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
telefon: +36 13237584
email: info@spvprofi.cz

 


Raktár és forgalmazás

Fő raktárunk 1550 m2 területű, innen indulnak az Önök illatos csomagjai. Naponta átlag 1800 megrendelést küldünk szét összesen 9 e-üzlet számára B2C és B2B irányban is. A csomagolásra nagy gondot fordítunk, különösen a parfümök esetében. A termékeket buborékfóliába és háromrétegű kartonból készült szilárd dobozokba csomagoljuk. Jó kapcsolatot ápolunk szállítással foglalkozó partnereinkkel, hogy megrendelt csomagja a lehető legrövidebb időn belül megérkezzen Önhöz. A megrendeléseket több országba is elküldjük, mint például a Cseh Köztársaságba, Szlovákiába, Lengyelországba, Magyarországra és Romániába.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
telefon: +36 13237584
email: info@zivada.hu

 

 


 

Törődünk az Ön magánéletével

Ez az online áruház sütiket tárol a megfelelő működés elősegítése érdekében. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul ezek használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások