Miért vásároljon nálunk?

Pénz-visszafizetési garancia - 30 nap a visszaküldésre

Mivel mi jótállunk a termékeinkért, a bontatlan áruk visszaküldésére a szokásosnál hosszabb határidőt kínálunk ügyfeleinknek. A szerződéstől 30 napig lehet elállni, mégpedig indoklás nélkül.

A szerződéstől való elálláshoz használhatja ezt a nyomtatványt. Több információt az üzletszabályzatunkban talál.

Csak eredeti termékek

A összes általunk kínált terméket csak tanúsított szállítóktól vásároljuk. Ezzel minden lehetőségét kizárjuk annak, hogy rosszabb minőségű, vagy kétes eredetű árut tároljunk be. A kínálatunkban szereplő parfümök tehát a klasszikus üzleteket is ellátó beszállítóktól származnak.

A klasszikus parfümériáktól eltérően minimális árréssel dolgozunk és ráadásul nem kell drága bérleti díjakat fizetnünk a bevásárlóközpontokban. A klasszikus üzletekkel ellentétben több termékkel dolgozunk és a nagyobb mennyiség vásárlásának köszönhetően alacsonyabb beszerzési árakat tudunk elérni.

Villámgyors kiszállítás

A tételeket a megrendelést követő 24 órán belül összekészítjük, becsomagoljuk és kiszállítjuk. Azoknál az áruknál, amelyek a külső raktárunkban találhatók, a megrendeléstől számított 48 órán belül garantáljuk a kiszállítást. Minden terméket gondosan buborékfóliába csomagolunk, és kibéleljük a dobozt, hogy az áruk rendben érkezzenek meg Önhöz.

Törődünk az Ön magánéletével

Ez az online áruház sütiket tárol a megfelelő működés elősegítése érdekében. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul ezek használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások