Lattafa Ameer Al Oudh ajándék szett unisex Eau de Parfum 100 ml + dezodor 50 ml

Lattafa Ameer Al Oudh ajándék szett unisex Eau de Parfum 100 ml + dezodor 50 ml

A Lattafa Ameer Al Oudh Eau de Parfum egy uniszex illat a keleti fás családból. Az oud, intenzív és földes jegyek robbanásában nyit, amit meleg és beborító fás jegyek kísérnek. Ez a kombináció már az első permetezéstől a mélység és a titokzatosság érzetét kelti. A parfüm középpontjában gazdag és gyantás labdanum jelenik meg, amely keleties és érzéki hatást ad az illatnak. Az alapban az illat a cukor és a vanília édes és borító harmóniájává fejlődik. Ezek a jegyek ellenállhatatlan édességet adnak a parfümnek és beborító melegséget. Ezeknek a jegyeknek a kombinációja pazar és körülölelő illatot hoz létre, amely ideális azok számára, akik szeretik az intenzív és érzéki illatokat, amelyek felejthetetlen nyomot hagynak, bárhol is legyen.
Kód0224929
A 2 vásárlói ezen a héten vásároltak
6 070 Ft
A kosárba
Raktáron
Szállítócéggel:kedd 16.4.
A terméket nem értékeltékÉrtékelés küldése

Lattafa Ameer Al Oudh ajándék szett unisex Eau de Parfum 100 ml + dezodor 50 ml

Sada obsahuje:

  • parfémovaná voda 100 ml
  • deodorant 50 ml

 

Pafémovaná voda Lattafa Ameer Al Oudh je unisex vůně z orientální dřevité rodiny. Otevírá se explozí oudu, intenzivní a zemité noty, doprovázené hřejivými a obklopujícími dřevitými tóny. Tato kombinace vytváří pocit hloubky a tajemna již od prvního nástřiku. V srdci parfému se objevuje bohaté a pryskyřičné labdanum, které dodává vůni orientální a smyslný nádech. V základu se vůně rozvine do sladké a obklopující harmonie cukru a vanilky. Tyto tóny dodávají parfému neodolatelnou sladkost a obklopující pocit tepla. Kombinace těchto tónů vytváří opulentní a obklopující vůni, ideální pro ty, kteří milují intenzivní a smyslné vůně, které zanechají nezapomenutelnou stopu, ať jste kdekoli.

Tartalomparfémovaná voda 100 ml + deodorant 50 ml
Célcsoportunisex
GyártóLattafa
Beszélgetés a termékről
Kérdése akadt? Egy konkrét részlet érdekli Önt? Kérdezzen minket.
Kérdés feltevése
Új kérdésAz Ön neveAz Ön e-mail címe(Az e-mail cím nem lesz feltüntetve)FeliratA bejegyzés szövegeKérdés
Az Ön neveAz Ön e-mail címe(Az e-mail cím nem lesz feltüntetve)A bejegyzés szövegeReakció hozzáadása
LeírásBeszélgetés
Törődünk az Ön magánéletével

Ez az online áruház sütiket tárol a megfelelő működés elősegítése érdekében. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul ezek használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások